PayPal forklaring

Pay-pal er en international betalingsmetode og er populær at benytte, fordi den understøtter næsten alle kort og betalingsmetoden er noget af det mest sikre i verden.

Læs mere på www.paypal.dk

 Fremgangsmåde ved PayPal betaling på el-smoke.dk:

 

1. Læg dine ønskede varer i indkøbskurven og fortsæt til betaling. Når betalingsvinduet opstår skal du vælge ”PayPal” og tryk ”fortsæt”:

 

2. Læs El-smoke.dk forretningsvilkår og sæt flueben, tryk derefter på ”online betaling” knappen:

 

 

3. På det næste skærmbillede kan du vælge mellem om du har en PayPal konto eller du ikke har. Det hurtigste her er at vælge ”har du ikke en PayPal-konto?”, hvor du kan betale som gæst uden at oprette dig:

 

 

Her beskrives hvis du vælger at betale som gæst. Skriv kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode (hvis du ikke ved hvad dit korts sikkerhedskode er kan du trykke på ”hvad er dette?” linket. Når du har udfyldt data i felterne tryk på ”gennemse og fortsæt”.

 

4. På næste side får du igen muligheden for at oprette dig som PayPal bruger. Her kan du vælge at oprette dig, men det nemmeste er at trykke ”nej tak”. Du får nu nedenstående skærmbillede. Det er vigtigt her at klikke på ”gå tilbage til allan@jha.dk” for at danne ordren i butikken.

 

 

5. Du får nu følgende bekræftelse og nu er ordren dannet.