Betingelser & Vilkår

Definitioner:
Aftalens parter
“Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

“E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk via Kontakt@el-smoke.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk er først indgået, når E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart væren afgå fra E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk ,

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber. Produkterne må ikke bruge af gravide og personer under 18 år. Søg vejledning hos din læge, hvis du har sygdomme eller hvis der er andre forhold, som kan skabe tvivl om produktets egnethed.

Reklamation:
E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ved køb af e-cigaretter er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, El-smoke.dk har stillet dig i udsigt. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Herunder gælder det, at der ydes 14 dages reklamationsret på atomizers og en begrænset reklamationsret på batterier (op til 3 mdr.). Disse dele er slidbare og de må forventes at skulle skiftes af og til efter behov. Det er meget individuelt hvor ofte disse bør udskiftes og kommer helt an på hvor intensivt e-cigaretten bruges og om udstyret er brugt i overensstemmelse med vejledningen. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

El-smoke.dk

Kongsgårdvej 15

7560 Hjerm

Danmark

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret:
Meddeler Kunden E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk det modtagne beløb.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private – det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

El-smoke.dk

Kongsgårdvej 15

7560 Hjerm

Danmark

Forbehold for ændringer:
E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Leveringstider:
Hos El-smoke.dk bestræber vi os på at sende varerne samme dag som varen er bestilt, hvis bestillingen er foretaget inden kl 14 kan du som regel forvente at modtage din forsendelse den efterfølgende hverdag. Levering af varer fra El-smoke.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark medmindre andet er aftalt. Hvis din forsendelse indeholder varer vi ikke har på lager kan der opstå forsinkelser som du naturligvis vil blive informeret om via telefon eller e-mail. Forsendelser til Danmark vil i opstartsperioden være gratis.

Ved forsendelser til øvrige udland kontakt os da venligst.

Misbrug:

Misbrug af E-cigaretter & tilbehør – El-Smoke.dk medføre til politianmeldelse.

Links:
PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen – med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation